HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOONG 🤤💦 . Wingi awan aku lewat neng daerah pasar kliwon lur, ndelalah nglewati outlet e @silkymilky_solo 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR – Panggone neng nggone Banjarsari

-
JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 
-
Panggone neng nggone  Banjarsari

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 😍🤟 – Panggone neng nggone @males.ahh Banjarsari lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai olahan teh karo kopi lur, selain minuman, neng kene yo enek berbagai macam pancake, dengan rasa sing luar biasa tentune 😍🤟 – Yen aku wingi pesene rodo okeh lur, maklum nyucukne mumpung tanggal [baca…]

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Lha iki

.
SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Lha iki

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🔥 . Lha iki makanan sing sering diserbu nek meh tanggal nom ngene ki 🤣 wingi aku nyobo seafood neng gone @kepitingambyarsolo 😍 neng kene ki nyediakne berbagai macam seafood enek kepiting, lobster, udang, cumi, kerang hijau, kerang dara, kerang batik, baby octopus 🤤 [baca…]

– SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!! – Wadaww saik

-
SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!!
-
Wadaww saik

– SUMPAH IKI BROWNIESE SUPER LUMER TENAN LUR, COKLAT LUAR DALAM!!!🤤 – Wadaww saiki @lapisaren ngetokne varian anyar lur, variane iki packaginge unik tenan, cocok digowo luar kota nggo oleh oleh ki lur, ha pie kabeh toppinge di pisah je, dan sing menarik koe iso nyesuaikne tingkat ketebalan topping sesuai seleramu 🤤 mantul tenan pokoke [baca…]