– WAIKI PUYUH PRESTO PALING FENOMENAL SAK SOLO!!! – Pirang pirang ndino nyidam m

-
WAIKI PUYUH PRESTO PALING FENOMENAL SAK SOLO!!!
-
Pirang pirang ndino nyidam m

– WAIKI PUYUH PRESTO PALING FENOMENAL SAK SOLO!!!🤤 – Pirang pirang ndino nyidam mangan puyuh bakar aku lur, langsung tak gaske to yo neng nggone warung puyuh presto mbok jepit sawahan @puyuhpresto_mbokjepit 😁 – Dadi neng kene dodolan berbagai macam masakan lur, enek puyuh presto, tempe, tahu, jeroan, kepala ayam, ati ayam tahu, jeroan ayam, [baca…]

– SATE KERENE WENAK TENAN LUR!!! – Wolhayo iki awan awan mangan sate kere KHAS K

-
SATE KERENE WENAK TENAN LUR!!!
-
Wolhayo iki awan awan mangan sate kere KHAS K

– SATE KERENE WENAK TENAN LUR!!!🤤🔥 – Wolhayo iki awan awan mangan sate kere KHAS KOTA SOLO mesti wenak tenan lur, mumpung tanggal enom dompete rodo kandel golek sate kere sek wae neng nggone Sate Kere Mas Arul Ngarsopuro 😁 sing special neng kene ki sate kerene lumayan komplit lur, varian sundukane enek 3 macem [baca…]

– ASYIQQQQ TANGGAL ENOM NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI ENAKE – Sopo sing durung ta

-
ASYIQQQQ TANGGAL ENOM NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI ENAKE 
-
Sopo sing durung ta

– ASYIQQQQ TANGGAL ENOM NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI ENAKE 😍🤟 – Sopo sing durung tau mampir mangan neng kene??? iki lho lur, all you can eat sing paling komplit banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all [baca…]