– WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!! – Koyo aku ki lho bar mbakso

-
WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!
-
Koyo aku ki lho bar mbakso

– WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤 – Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special [baca…]

– WEDYAAAN PANASE RA UMUM, ADUS KRINGET TENAN KI NENG NDALAN – Hayooo sopo sing

-
WEDYAAAN PANASE RA UMUM, ADUS KRINGET TENAN KI NENG NDALAN
-
Hayooo sopo sing

– WEDYAAAN PANASE RA UMUM, ADUS KRINGET TENAN KI NENG NDALAN😭 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger neng nggone @kujira.matcha [baca…]

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!! – Tepate neng nggone

-
WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!😍 – Tepate neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki lur 😍 – [baca…]

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!! – Wah parah tenan ki lur, ngepasi

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi

– JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍 – Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, [baca…]