– ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!! – Wah n

-
ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!!
-
Wah n

– ADEM ADEM BAR KUDANAN NYEGER KARO BAKSO SUPER MONCOR SEK WAE KI LUR!!!🤤 – Wah ndengaren ki mau lur udane roto wkwk, biasane nek adem adem ngene ki enake di pakani karo sing anget anget lur, koyo aku ki mau lho bar kudanan bingung golek jujukan mangan, ha pie nek hawane adem ngeneki eneke [baca…]

– PANAS PANAS NYUSU MATCHA SEK WAE KI ENAKE!! – Hayooo sopo sing ngelak?hawane p

-
PANAS PANAS NYUSU MATCHA SEK WAE KI ENAKE!!
-
Hayooo sopo sing ngelak?hawane p

– PANAS PANAS NYUSU MATCHA SEK WAE KI ENAKE!!🤤 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger neng nggone @kujira.matcha lur 😍 [baca…]

– BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!! – Panggone neng daerah

-
BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!!
-
Panggone neng daerah

– BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!!😍 – Panggone neng daerah Karangasem lur, tepate neng nggone bubur ayam bandung Pak Agus lur 😁 aku jan jane wes beberapa minggu lewat kene ki, tapi iki lagi enek kesempatan dinggo ngliput bapake lur 😁 baknen iki bapake ASLI seko Bandung lho lur, dan regane MURAH [baca…]

– BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR – Aku mau kaget

-
BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR 
-
Aku mau kaget

– BAKNEN NEK CFD PREI KI SING DODOLAN YO JIK TETEP ENEK YA LUR 😂 – Aku mau kaget lur, jarene CFD prei, lha kok pas lewat ngarep sriwedari jentrek jentrek wong dodol makanane jik tetep wakeh banget 😂 wayoikiiii cocok tenan nggo pasukan madang koyo aku, ra nganggo suwe langsung tak sendekne pitku mampir [baca…]