– WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR – Wah ki parah banget enek Foo

-
WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 
-
Wah ki parah banget enek Foo

– WAH SESUK PREI, DOLAN MRENE COCOK TENAN KI LUR 😍 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟 – Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!! – Koyo aku ki mau

-
HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!
-
Koyo aku ki mau

– HAWANE PANAS TENAN, MANGAN GONGSO SEK BEN TAMBAH GOBYOSS!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar golek kenikmatan neng nggone gongsone @warunggongso , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍 – Masalah roso?tentune nggone @warunggongso ki [baca…]

. PANAS PANAS NGOMBE SUSU SEGAR PORSI JUMBO BERBAGAI RASA MUNG 10K??? . Yuhuuuu

.
PANAS PANAS NGOMBE SUSU SEGAR PORSI JUMBO BERBAGAI RASA MUNG 10K??? 
.
Yuhuuuu

. PANAS PANAS NGOMBE SUSU SEGAR PORSI JUMBO BERBAGAI RASA MUNG 10K??? 😍 . Yuhuuuu sing seneng bangsane susu susuan wajib nyoba susu neng gone @thumbassusu 😍 susu neng kene iki nganggo susu segar asli lho lur, dudu susu kemasan, dan varian rasane macem macem enek oreo, cokelat, taro, greentea, vanilla, tiramisu 🤤 trus enek [baca…]