– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!! – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

-
SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!
-
Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!😭 – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggone neng nggone Warung Nasi Goreng dan Bakmi Pak Bagong Baturan 😁, ha pie rasane wenak tenan, khas gunung kidul nda, ra baen baen ki 🤤🤤 aku lho nganti sak mben mrene ki ratau sepi warunge 🤤 – Sing special neng kene [baca…]

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE – Wah ki parah b

-
PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 
-
Wah ki parah b

– PIE LUR?SESUK WES SIAP AMBYAR DURUNG?MANTUL TENAN KI ACARANE 😍🤟 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟 – Sing pengen melu lomba serba AMBYARE yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir larang lur, dijamin kabeh stand makanane neng kene ki murmer [baca…]

– SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!! – Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul te

-
SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!!
-
Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul te

– SUMPAH INI ENAK BANGET LUR!!!!🤤 – Awan awan ngemil kerupuk kulit sapi mantul tenan ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek cemilan micin anyar kerupuk kulit sapi sing lagi HYPE banget lur, Panggone neng nggone @kerucin_kerupuk lur, aku ki mau pesen variane tak kompliti, enek balado, rumput laut, pedas asin, karo original lur [baca…]

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Tepate neng nggone lur, neng kene ki s

-
GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Tepate neng nggone  lur, neng kene ki s

– GEPREK PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!🤤 – Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – 🔰 FYI senajan panggone neng njero gang tapi ojo salah [baca…]

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!! – Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je [baca…]