– MIE AYAM BU TUMINI JOGJA VERSI SOLO – Wadidawww saiki nek koe lg ngidam mie a

-
MIE AYAM BU TUMINI JOGJA VERSI SOLO 
-
Wadidawww saiki nek koe lg ngidam mie a

– MIE AYAM BU TUMINI JOGJA VERSI SOLO 🤤🤟 – Wadidawww saiki nek koe lg ngidam mie ayam sing nganggo topping ayam sing kentel rasah adoh adoh tekan jogja lur, neng Solo wes enek!!!🤤 panggone neng nggone Mie Ayam Tunggal Rasa Pak Tono Pajang lur 😁 sing marai aku penasaran mrene ki jarene neng kene [baca…]

– BAKSO URATE MONCOR BANGET!!! – Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso si

-
BAKSO URATE MONCOR BANGET!!!
-
Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso si

– BAKSO URATE MONCOR BANGET!!!💦 – Panas panas ngene ki enake nyeger karo bakso sik wae ki lur ben nyelot gobyos!!!🔥 koyo aku ki mau bar mampir nyeger neng nggone bakso patung kuda lur 🤤 – Nek aku sih tiap pesen bakso mesti pesene sing urat, soale rumangsaku nek bakso urat ki mesti luweh kroso [baca…]