– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!! – Panggone neng lur, aku wingi

-
SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Panggone neng  lur, aku wingi

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!🤤 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan ki!!😍 – 🔰 FYI wingi pas [baca…]

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!! – Koyo aku ki

-
SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!
-
Koyo aku ki

– SORE SORE NONGKRONG SAMBIL NYEMIL SOMAY MANTUL BANGET KI LUR!!!🤤🔥 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan [baca…]

CALLING TENANT!!!! . WAHHHH ENEK FOOD FESTIVAL MENEH KI, CATET TANGGALE LUR!!!

CALLING TENANT!!!!
.
WAHHHH ENEK FOOD FESTIVAL MENEH KI, CATET TANGGALE LUR!!!

🚨🚨🚨 CALLING TENANT!!!!🚨🚨🚨 . WAHHHH ENEK FOOD FESTIVAL MENEH KI, CATET TANGGALE LUR!!!😍 – Wah ki parah banget enek Food Festival suk Kamis nganti Minggu tanggal 7-10 November lur 😍🤟 – Sing pengen join melu dodol pas event yo cocok banget lho iki 😍 sing genah rasah khawatir rego sewone larang lur, dijamin murmer 😍🤟 [baca…]

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!! – Awan wingi aku age

-
AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!
-
Awan wingi aku age

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!🤤🤟 – Awan wingi aku agendane golek makan siang karo adikku lur, neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @boskembardeplokdangongso , sing marai aku mampir mrene ki mergo penasaran karo Sop Igane sing murah meriah lur, hapie Sop Iga semene gedene gur 25K tok [baca…]

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!! – YO IKI IKIIII, kue balok pal

-
WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!
-
YO IKI IKIIII, kue balok pal

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!! – Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget

-
MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!!
-
Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget

– MONGGO SARAPAN AMPUN HARAPAN!!!😂🤟 – Pokoke yen babakam soto sing seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, sate kikil, sate babat, tempe goreng kering, komplit banget pokoke lur 🤤 jan marai ngiler kabeh 🤤 – Oiyo [baca…]