– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY – Koyo aku ki mau bar jajan sioma

-
SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 
-
Koyo aku ki mau bar jajan sioma

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 🤤🤟 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– TANGGAL ENOM GOLEK MASAKAN SEAFOOD KARO STEAK PREMIUM SEK WAE KI, MUMPUNG LAGI

-
TANGGAL ENOM GOLEK MASAKAN SEAFOOD KARO STEAK PREMIUM SEK WAE KI, MUMPUNG LAGI

– TANGGAL ENOM GOLEK MASAKAN SEAFOOD KARO STEAK PREMIUM SEK WAE KI, MUMPUNG LAGI PROMO!!!😍 – Wah pancen nek tanggal enom ngene ki godaane wakeh tenan ya lur, koyo aku ki mau bar tergoda karo promone nggon @steak_phoria sing neng mojosongo 😭 hapie, steak pure daging sapi regane ra nganti seketewu je 😍😍😍 ki aku [baca…]

– WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE

-
WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE

– WAIKI KOMPLIT TENAN STAND MAKANANE LUR, FAVORITKU YO ES DURENE MUMPUNG HAWANE PANAS!!!🔥 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan [baca…]

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!! . Dino minggu enake ngemall

.
SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!!
.
Dino minggu enake ngemall

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!!🤤 GOBYOSSSS!!!💦 . Dino minggu enake ngemall sek wae ki lur, koyo aku ki mau bar ngemall neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene [baca…]

– SOTO LAMONGAN SUPER MONCOR!!!!! – Panggone neng daerah Baturan lur, tepate nen

-
SOTO LAMONGAN SUPER MONCOR!!!!!
-
Panggone neng daerah Baturan lur, tepate nen

– SOTO LAMONGAN SUPER MONCOR!!!!!🤤 – Panggone neng daerah Baturan lur, tepate neng nggone Soto Lamongan Cak Apit lur 🤤 sing special neng kene ki selain regane murah, toppinge komplit tenan lur, enek uritan, kulit, lan sak panunggale 🤤 – Aku ki mau pesene soto uritan lur, seko tampilane ketok nyamleng tenan, hapie wakeh tenan [baca…]

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI – Koyo aku wingi bar nggolek ce

-
TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 
-
Koyo aku wingi bar nggolek ce

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 🤤 – Koyo aku wingi bar nggolek cemilan cremne puff neng neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, [baca…]