– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!! – Koyo aku ki mau ba

-
WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!
-
Koyo aku ki mau ba

– WADUDUHHHH MALEM MINGGU ASOYYY PALING ENAK MAKAN SOMAY!!!🤤 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putrine neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!! – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

-
GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!
-
Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!🤤 – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget [baca…]

. WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR . Koyo aku ki ma

.
WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR 
.
Koyo aku ki ma

. WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek kehangatan neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan [baca…]

– CAH SOLO BAGIAN KIDUL A.K.A SUKOHARJO NDI KI SUARANE?NENG SUKOHARJO ENEK FOOD

-
CAH SOLO BAGIAN KIDUL A.K.A SUKOHARJO NDI KI SUARANE?NENG SUKOHARJO ENEK FOOD

– CAH SOLO BAGIAN KIDUL A.K.A SUKOHARJO NDI KI SUARANE?NENG SUKOHARJO ENEK FOOD FESTIVAL ANYAR LHO LUR!!!😍 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 [baca…]

Haloo Warga Solo Sekitarnya Kalian tau kan apa makanan tradisional yang sangat

Haloo Warga Solo Sekitarnya 
Kalian tau kan apa makanan tradisional yang sangat

Haloo Warga Solo Sekitarnya Kalian tau kan apa makanan tradisional yang sangat diminati oleh semua kalangan masyarakat yaitu ” TAHU ” . Tahu kali ini beda sama tahu dipasaran jadi tahu nya itu didalamnya ada lumeran susunyaa dan cripsy lumer gitu kalau dimakan dan bisa di sebut “Tahu Susu Lumer” . Tahususu ini Terbuat dari [baca…]