– WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDAL

-
WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDAL

– WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDALANKU!!!😍🤟 – Wahh iki lho, all you can eat sing lagi hype banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you can eat neng kene [baca…]

. BAKSO CHUANGKI SUPER MONCORRRRRR . Wah neng gon Solo Paragon baknen lagi enek

.
BAKSO CHUANGKI SUPER MONCORRRRRR 
.
Wah neng gon Solo Paragon baknen lagi enek

. BAKSO CHUANGKI SUPER MONCORRRRRR 💦 . Wah neng gon Solo Paragon baknen lagi enek Food Festival lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 . 🍽 FIRST BITE BAKSO CHUANGKI Wuahhh mantep tenan baksone lur, [baca…]

– SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau lho bar

-
SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau lho bar

– SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau lho bar mampir golek jajanan neng daerah makamhaji lur, tepate neng nggone Nasgem a.k.a NASI GEMBIRA @nasgemsolo 🤤 sing marai aku mampir mrene ki mergo nasine ki penyajiane mirip koyo burger lur, dadi isine nasi trus di wenehi [baca…]

– TANGGAL ENOM GOLEK CEMILAN SEK WAE KI MUMPUNG BAR BLANJAN!! – Wingi sore aku b

-
TANGGAL ENOM GOLEK CEMILAN SEK WAE KI MUMPUNG BAR BLANJAN!!
-
Wingi sore aku b

– TANGGAL ENOM GOLEK CEMILAN SEK WAE KI MUMPUNG BAR BLANJAN!!😍🤟 – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko [baca…]

– WADIDAW BAR NYAMBUT GAWE ENAKE GOLEK MAKAN SIANG SERBA GONGSO SEK WAE KI LUR!!

-
WADIDAW BAR NYAMBUT GAWE ENAKE GOLEK MAKAN SIANG SERBA GONGSO SEK WAE KI LUR!!

– WADIDAW BAR NYAMBUT GAWE ENAKE GOLEK MAKAN SIANG SERBA GONGSO SEK WAE KI LUR!!!😍 – Koyo aku ki mau sedurung jumatan golek kenikmatan neng nggone gongsone @warunggongso , mesti hampir kabeh wong solo wes tau njajal, ha pie cabange saiki tersebar neng ngendi ngendi je, tur yo iso di pesen lewat aplikasi gojek/grab 😍 [baca…]

– BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!! – Panggone neng lur,

-
BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!!
-
Panggone neng  lur,

– BUCIN A.K.A BUDAK MICIN WAJIB NJAJAL CEMILAN SIJI IKI!!!😍🤟 – Panggone neng @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek masalah rego rasah perlu khawatir, tak jamin [baca…]