– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU – Tapi tenang wae lur, k

-
TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU
-
Tapi tenang wae lur, k

– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU😭 – Tapi tenang wae lur, ki mau aku bar nemokne panggon mangan enak, miyayeni, dan murah meriah 😍 yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad, aneka pasta, BBQ item, oriental [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR  GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR 😭 GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar mampir ngadem neng Solo Paragon, ha pie niate golek bakso malah neng ndalan adus kringet 😭 yowes langsung mlipir neng Solo Paragon wae sisan nggaringne awak 😭 jan panas puoll tenan yaqin 😭 [baca…]

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT – Koyo aku ki mau b

-
ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT
-
Koyo aku ki mau b

– ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT🤟 – Koyo aku ki mau bar mampir sarapan neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal [baca…]