– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!! – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

-
SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!
-
Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!🤤 – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki??wah baknen neng UMS ki enek panggon omben omben boba anyar lho lur, panggone neng cedak kampus 4 Kedokteran UMS, tepate neng nggone @hai_numan lur 😍 dadi neng kene ki dodolan berbagai macam minuman Flavour dengan berbagai macam rasa lur, [baca…]

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!! – Awan ki mau aku bar mampir gol

-
NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!
-
Awan ki mau aku bar mampir gol

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan ki mau aku bar mampir golek jajanan neng daerah makamhaji lur, tepate neng nggone Nasgem a.k.a NASI GEMBIRA @nasgemsolo 🤤 sing marai aku mampir mrene ki mergo nasine ki penyajiane mirip koyo burger lur, dadi isine nasi trus di wenehi isian macem macem lur, enek [baca…]

– NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR! – aku wingi bar makan siang nen

-
NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR!
-
aku wingi bar makan siang nen

– NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR!🤤 – aku wingi bar makan siang neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K [baca…]