– MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!! – Wes suwe ora mangan mie ayam ki l

-
MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!!
-
Wes suwe ora mangan mie ayam ki l

– MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!!🤤 – Wes suwe ora mangan mie ayam ki lur, mau pas lewat nang UMS ndelalah Mie Ayam Surabaya Pak Dul bukak, yowes langsung gas mlipir wae😁 maklum sing cabang UMS kene ki rumangsaku bukak e di oglang oglang og alias kerep tutupe 😭 – Nek wong SBK [baca…]

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!! – Dino iki mau aku bar mangan pecel neng da

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!!
-
Dino iki mau aku bar mangan pecel neng da

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!!🤤 – Dino iki mau aku bar mangan pecel neng daerah jajar lur, tepate neng gone Pecel Kembang Turi Bu Bambang 🤤 sing special neng kene ki ra gur dodolan pecel tok lur, tapi dodolan berbagai masakan jawa dan dijamin fresh dan nikmat tenan rasane 🤤 – Nek tiap aku mrene [baca…]