– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

-
WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!!🤤 HARI TERAKHIR NENG FOOD FESTIVAK LHO LUR!!!🤤 – Guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico terakhir neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki hampir [baca…]

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Tepate neng nggone Bakso

-
BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone Bakso

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 – Tepate neng nggone Bakso Kerikil Barokah A.K.A Pak Parno 😁 neng kene ki specialis dodolan bakso tapi ukurane cilik cilik lur, sak krikil 😂 EITSS tapi ojo salah lur, senajan ukurane gur sak krikil tapi ki porsine bakso wakeh tenan, wingi tak etung sekitar [baca…]

– WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!! – Hawane panas tenan ya lur,

-
WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!!
-
Hawane panas tenan ya lur,

– WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!!🤤 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🤤 mumpung iki lagi Grand Opening PROMO DISKON 50% lho lur nganti tekan tanggal 16 OKTOBER 🤤 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng [baca…]