– MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER – Sing seneng manis manis

-
MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER 
-
Sing seneng manis manis

– MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER 😍🤟 – Sing seneng manis manis monggo merapatttt neng gone @winnicookies 🤤 sing golek dessert terlengkap enek neng kene lur, menu ne macem macem enek Chocolate Lasagna, Choco Cream Cake, Banoffee Pie, lan sak panunggale 😍 Pokoke komplit tenan lur, dan sing tak senengi neng kene [baca…]

– STREET FOOD JEPANG PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Sing bingung pengen golek m

-
STREET FOOD JEPANG PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Sing bingung pengen golek m

– STREET FOOD JEPANG PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!😍 – Sing bingung pengen golek makanan Jepang nyoh tak wenehi referensi panggon anyar lur, jan jane iki wes suwe bukak e, cuman emang jarang sing mudeng, termasuk aku 😁 panggone neng @ameno.id lur, tepate neng nggon shelter vigura Sriwedari 😍 – Sing special neng kene ki [baca…]

– MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MURAH MERIAH SAK INDONESIA RAYA!!! – Koyo aku ki

-
MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MURAH MERIAH SAK INDONESIA RAYA!!!
-
Koyo aku ki

– MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MURAH MERIAH SAK INDONESIA RAYA!!!🤤 – Koyo aku ki lho bar makan siang neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing [baca…]