– MENU ADEGAN BERBAHAYA PALING MONCOR NENG SOLO JUM!!!! – Baknen sing marai nan

-
MENU ADEGAN BERBAHAYA PALING MONCOR NENG SOLO JUM!!!! 
-
Baknen sing marai nan

– MENU ADEGAN BERBAHAYA PALING MONCOR NENG SOLO JUM!!!! 😍🤟 – Baknen sing marai nangis ki ora gur lagune @didikempot_official lur, tapi sambele nggone @puyuhpresto_mbokjepit yo marai tangisan gobyos gobyos 😭😭😭 – Dadi neng kene dodolan berbagai macam masakan lur, enek puyuh presto, tempe, tahu, jeroan, kepala ayam, ati ayam tahu, jeroan ayam, kuomplit tenan [baca…]

– ASYIAPP BBQ SEMENE AKEHE MUNG 25K TOK LUR!!! – Aku wingi bar mampir tuku jajan

-
ASYIAPP BBQ SEMENE AKEHE MUNG 25K TOK LUR!!!
-
Aku wingi bar mampir tuku jajan

– ASYIAPP BBQ SEMENE AKEHE MUNG 25K TOK LUR!!!🤤🤟 – Aku wingi bar mampir tuku jajanan anyar neng Food Festival lur, neng nggone BBQ, dadi neng kene ki special dodolan berbagai menu bebakaran, enek sosis Bratwurst, sayam ayam, paha ayam, dada ayam, karo Beef Patty lur, jan komplit tenan pokoke 😍 – Selain kui neng [baca…]

– GURITA PALING YAHUTSSS SING WAJIB DIJAJAL KI LUR – Sore wingi aku bar njajal m

-
GURITA PALING YAHUTSSS SING WAJIB DIJAJAL KI LUR
-
Sore wingi aku bar njajal m

– GURITA PALING YAHUTSSS SING WAJIB DIJAJAL KI LUR🤤🤟 – Sore wingi aku bar njajal masakan gurita neng gone @tako_pico lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih [baca…]