– TETELANE JAN NGAWE AWE TENAN IKI LUR!!!! – Sing hobi mangan bakso karo mbrengk

-
TETELANE JAN NGAWE AWE TENAN IKI LUR!!!!
-
Sing hobi mangan bakso karo mbrengk

– TETELANE JAN NGAWE AWE TENAN IKI LUR!!!!🤤 – Sing hobi mangan bakso karo mbrengkali tetelan tapi ratau ketemu tetelane, brarti koe wajib njajal baksone iki lur!!!!😍 tepate neng nggone Bakso Pak Saino, wes pokoke nek babakan roso rasah diragukan meneh lur 😍 sing special neng kene ki selain baksone enak, tetelane kimplah kimplah lur [baca…]

– WIHIYYY ADA TEMPAT NONGKRONG BARU DISKON 30% ALL ITEM TANPA SYARAT LUR!!! – Ya

-
WIHIYYY ADA TEMPAT NONGKRONG BARU DISKON 30% ALL ITEM TANPA SYARAT LUR!!!
-
Ya

– WIHIYYY ADA TEMPAT NONGKRONG BARU DISKON 30% ALL ITEM TANPA SYARAT LUR!!!😍 – Yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad, aneka pasta, BBQ item, oriental food, dan menu anak-anak koyo sandwich, burger, karo enek ramene barang lho lur [baca…]

– SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI – Tepate nggone l

-
SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI 
-
Tepate nggone  l

– SAMBEL IKAN CAKALANG FUFU?WADIDAWWW MONCOR BANGET KI MESTI 🤤 – Tepate nggone @the_erwinss lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam sambel lur, enek sambel baby cumi, sambel ayam suwir, sambel kerang, pokoe komplit tenan 🤤 aku wes langganan banget neng kene lur, soale selain regane terjangkau, rasane yo ra kaleng kaleng, nglawuhi [baca…]