– BUSSET GEDE BANGET KI GURITANE!!! – Sore ki mau aku bar golek cemilan neng ngg

-
BUSSET GEDE BANGET KI GURITANE!!!
-
Sore ki mau aku bar golek cemilan neng ngg

– BUSSET GEDE BANGET KI GURITANE!!!🤤 – Sore ki mau aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih [baca…]

– SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! – Sing sen

-
SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! 
-
Sing sen

– SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! 🤤 – Sing seneng manis manis monggo merapatttt neng gone @winnicookies 🤤 sing golek dessert terlengkap enek neng kene lur, menu ne macem macem enek Chocolate Lasagna, Choco Cream Cake, Banoffee Pie, lan sak panunggale 😍 Pokoke komplit tenan lur, dan sing [baca…]

– PANASE POLLLL, JAN MARAI GOBYOS GOBYOS TENAN KI LUR, NGOMBE ES JERUK MESTI SEG

-
PANASE POLLLL, JAN MARAI GOBYOS GOBYOS TENAN KI LUR, NGOMBE ES JERUK MESTI SEG

– PANASE POLLLL, JAN MARAI GOBYOS GOBYOS TENAN KI LUR, NGOMBE ES JERUK MESTI SEGER BANGET!!!🤤 – Wuihhh enek event Food Festival meneh ki lurr neng gone The Park Mall Solo Baru 😍 wah mantul saatnya berburu kuliner 😍 aku wingi wis rono lho lur, kuliner e uakehhhh bangetttt dan akeh sing anyar yoan salah [baca…]

– TANGGAL ENOM PESTA BBQ BELI 1 GRATIS 2 LUR!!! – Aku wingi bar mampir tuku jaja

-
TANGGAL ENOM PESTA BBQ BELI 1 GRATIS 2 LUR!!!
-
Aku wingi bar mampir tuku jaja

– TANGGAL ENOM PESTA BBQ BELI 1 GRATIS 2 LUR!!!🤤😍 – Aku wingi bar mampir tuku jajanan anyar neng Food Festival lur, neng nggone BBQ, dadi neng kene ki special dodolan berbagai menu bebakaran, enek sosis Bratwurst, sayam ayam, paha ayam, dada ayam, karo Beef Patty lur, jan komplit tenan pokoke 😍 – Selain kui [baca…]

– OTAK OTAK BAKARE JUARA BANGET KI LUR – Malam Minggon mengko bengi meh nengdi

-
OTAK OTAK BAKARE JUARA BANGET KI LUR 
-
Malam Minggon mengko bengi meh nengdi

– OTAK OTAK BAKARE JUARA BANGET KI LUR 🤤 – Malam Minggon mengko bengi meh nengdi lur? Sing lagi pengen dolan tapi bingung meh dolan neng ngendi, mending mampir neng The Park Mall Solo Baru 😍 mumpung lagi enek foodfest neng kene ki lur, nah aku wingi nyobo OTAK-OTAK IKAN TENGGIRI NY. SIU 😍 Wahhhh [baca…]

– CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% – Tenang wae lur, sing wes kemecer ras

-
CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% 
-
Tenang wae lur, sing wes kemecer ras

– CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% 😍🤟 – Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival The Park Mall Solo Baru🤤 – Wah mantul banget ki lur 🤤 dadi iki modele daging wagyu di potong dadu trus di bakar nganggo bumbu BBQ+Black [baca…]

– PAGI PAGI EMANG PALING ENAK NYEMIL DONAT SAMBIL NGOPI!!! – Warga solo mesti ge

-
PAGI PAGI EMANG PALING ENAK NYEMIL DONAT SAMBIL NGOPI!!!
-
Warga solo mesti ge

– PAGI PAGI EMANG PALING ENAK NYEMIL DONAT SAMBIL NGOPI!!!🤤😍 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 dannn FYI @abatadonuts [baca…]