– BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??DEWE WANIHHH!!! – Koe mbien langganan jajan mie b

-
BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??DEWE WANIHHH!!!
-
Koe mbien langganan jajan mie b

– BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??DEWE WANIHHH!!! – Koe mbien langganan jajan mie bandung iki kiro kiro pas umur piro lur?nek aku ket jaman jik SMA, mbien panggone neng perempatan Mesjid Solikhin, tapi saiki wes pindah neng nggon ruko etane, kidul ndalan 😁 nek kelingan jaman ndisik warunge iki ratau sepi seko pengunjung, andalanku nek [baca…]

– SORE SORE NYEMIL ROTI KUKUS SEK WAE KI ENAKE – Yupss tepate neng nggon lur

-
SORE SORE NYEMIL ROTI KUKUS SEK WAE KI ENAKE 
-
Yupss tepate neng nggon  lur

– SORE SORE NYEMIL ROTI KUKUS SEK WAE KI ENAKE 😍 – Yupss tepate neng nggon @mr.rokubar lur 😍 sing special neng kene ki selain koe iso request roti bakare di panggang, neng kene yo iso di kukus barang lho lur 😍 wah jan mantul tenan ki 😍 jarang jarang neng kota Solo enek sing [baca…]

– WAH SEGER BANGET KI ES CENDOLE – Wadidawww awan awan koyo ngene ngombe es Cen

-
WAH SEGER BANGET KI ES CENDOLE 
-
Wadidawww awan awan koyo ngene ngombe es Cen

– WAH SEGER BANGET KI ES CENDOLE 🤤 – Wadidawww awan awan koyo ngene ngombe es Cendol Bandung seger tenan ki lur 🤤 Penasaran??panggone neng mburi Solo Grand Mall lur, tepate neng nggone @lekergajahan 🤤 rasah perlu tak jelaske panjang lebar ya lur, soale wes kondang tenan ki kue lekere 🤤 selain terkenal akan kenikmatan [baca…]