– BENGI BENGI PALING ENAK MANGAN SING SERBA PEDES DISEK WAE KI LUR – Warga UNS

-
BENGI BENGI PALING ENAK MANGAN SING SERBA PEDES DISEK WAE KI LUR 
-
Warga UNS

– BENGI BENGI PALING ENAK MANGAN SING SERBA PEDES DISEK WAE KI LUR 🤤 – Warga UNS dan sekitarnya saiki nek pengen ngicipi @segosambelsurabayaiwakpe_uns rasah khawatir, saiki @segosambelsurabayaiwakpe_uns wes buka cabang neng UNS lho lur!!!!😍 WIDIWWW mantulsss – Dadi neng kene ki dodolan anekan macam lawuh lur, enek tempe tahu, ayam, telur, iwak tuna, dan [baca…]

– DONAT KEBANGGAANE WONG SOLO LAGI ENEK PROMO KI LUR!!! – Warga solo mesti genah

-
DONAT KEBANGGAANE WONG SOLO LAGI ENEK PROMO KI LUR!!!
-
Warga solo mesti genah

– DONAT KEBANGGAANE WONG SOLO LAGI ENEK PROMO KI LUR!!!😍 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – Neng gone [baca…]

– WAHZEKKK ADA PROMO BELI MIE BELI 1 GRATIS 1 KI LUR – Panggone neng daerah Nus

-
WAHZEKKK ADA PROMO BELI MIE BELI 1 GRATIS 1 KI LUR 
-
Panggone neng daerah Nus

– WAHZEKKK ADA PROMO BELI MIE BELI 1 GRATIS 1 KI LUR 😍 – Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku mau bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO ne iki dalam rangka Grand Opening [baca…]

– SALAD BUAH TOPPINGNYA UNIK BANGET NI LUR, SATU SATUNYA DI KOTA SOLO!!!! – Yapp

-
SALAD BUAH TOPPINGNYA UNIK BANGET NI LUR, SATU SATUNYA DI KOTA SOLO!!!!
-
Yapp

– SALAD BUAH TOPPINGNYA UNIK BANGET NI LUR, SATU SATUNYA DI KOTA SOLO!!!!😍🤟 – Yappsss tepate aku wingi pesen salad buahe iki neng nggon @sabuku_salad_buah_ku lur, aku pesen neng kene ki mergo selain enak dan murah, dressing salad alias saus salad e yo komplit banget, enek sing original, greentea, black charcoal, karo taro 😍 Selain [baca…]

. Lupakan sejenak kesibukan yang ada,kami mengajak anda untuk masuk kedalam ruan

.
Lupakan sejenak kesibukan yang ada,kami mengajak anda untuk masuk kedalam ruan

. Lupakan sejenak kesibukan yang ada,kami mengajak anda untuk masuk kedalam ruang dimana anda berdua dapat saling berbicara lebih dekat dan hangat. . Ditemani gemericik air, suara musik dengan suasana pedesaan jawa. rasakan pengalaman baru untuk makan malam berdua di Ayom Java Village @ayomjavavillage . 💰 Dinner date package IDR 500.000 nett/couple 💰 Special dinner [baca…]

– SARAPAN BANYUMAS IRIT, ENAK, DAN GAK PAKE RIBET!!! – Yapsss tepate sarapan nen

-
SARAPAN BANYUMAS IRIT, ENAK, DAN GAK PAKE RIBET!!!
-
Yapsss tepate sarapan nen

– SARAPAN BANYUMAS IRIT, ENAK, DAN GAK PAKE RIBET!!!🤤 – Yapsss tepate sarapan neng warung legendaris Banyumasan neng UMS lur 😁 neng kene ki selain rasane wenak regane murah meriah tenan lur!!!😍 – Selain kui sing special seko warunge iki wi varian menune lur, menune ki nganggo olahan tempura, sosis, udang, cumi hitam lan sak [baca…]

– KALAU NGGAK KUAT JANGAN DI GESERRRR!!!! – Sopo sing durung tau njajal mangan n

-
KALAU NGGAK KUAT JANGAN DI GESERRRR!!!!
-
Sopo sing durung tau njajal mangan n

– KALAU NGGAK KUAT JANGAN DI GESERRRR!!!! – Sopo sing durung tau njajal mangan neng nggone Penyet Lamongan Bu Nur Huda??wah nek wong Solo durung tau njajal mangan neng kene ki jan kesalahan tenan, ha pie selain kondang mergo sambele sing super HUHHAHH neng kene ki regane yo MURAH BANGET lho lur!!!!🔥🤟 . Sing paling [baca…]

– GIVE AWAY PIZZA GRATIS PANTIES PIZZA!!! – Tanggal tuo timbange neng ngomah kle

-
GIVE AWAY PIZZA GRATIS PANTIES PIZZA!!!
-
Tanggal tuo timbange neng ngomah kle

– GIVE AWAY PIZZA GRATIS PANTIES PIZZA!!!😍🤟 – Tanggal tuo timbange neng ngomah klentrak klentruk koyo kumbahan nyoh tak kei gratisan pizza wae lur 😍 enek 3 Voucher Pizza ki bebas diijolke pizza opo wae sak bahagiamu nganti tekan AKHIR OKTOBER 2019 😍 – Syarate ngolehke gampang banget lur 😁 1. Follow instagram @pantiespizzasolo karo [baca…]

– BAKSO FULL TETELAN DAGING SAPI CUMAN 10K???!! – Iki edisi mbaleni lur , critan

-
BAKSO FULL TETELAN DAGING SAPI CUMAN 10K???!!
-
Iki edisi mbaleni lur , critan

– BAKSO FULL TETELAN DAGING SAPI CUMAN 10K???!!🔥🤟 – Iki edisi mbaleni lur 😍😍😍, critane wingi aku bar golek bakso neng daerah Kerten lur, ki baksone mungkin jik okeh sing durung mudeng, soale panggone yo rodo nyempil neng pinggir sawah, dan warunge jik emplek emplek 😁 tapi babakan roso ojo salah lur, menurut mimin rasane [baca…]

– LAPIS CAKE TERMANTULLL KI LUR, COCOK BANGET DINGGO CEMILAN UTOWO OLEH OLEH –

-
LAPIS CAKE TERMANTULLL KI LUR, COCOK BANGET DINGGO CEMILAN UTOWO OLEH OLEH 
-

– LAPIS CAKE TERMANTULLL KI LUR, COCOK BANGET DINGGO CEMILAN UTOWO OLEH OLEH 😍🤟 – Wah ternyata neng solo jek enek sing dodol lapis cake sing saiki wes jarang banget di tuku anak muda jaman now 😍 nah, nek lapis cake siji iki kudu banget di cobo lur soale tampilan plus packaging e kekinian banget, [baca…]

– SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE – Hawane sumuk tenan ya lur, jan marai adus

-
SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE 
-
Hawane sumuk tenan ya lur, jan marai adus

– SORE SORE NYEGER SEK WAE KI ENAKE 😍 – Hawane sumuk tenan ya lur, jan marai adus kringet tenan iki lur 😭 koyo aku ki mau bar muleh kerjo kok rasane sumuke ra njamak, yowes langsung mampir neng nggon @winssugardrink 🤤 mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon Mall, PROMO BUY 2 [baca…]

– PANAS TENAN HAWANE, NGADEM NENG MALL SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau bar m

-
PANAS TENAN HAWANE, NGADEM NENG MALL SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau bar m

– PANAS TENAN HAWANE, NGADEM NENG MALL SEK WAE KI ENAKE 😍 – Koyo aku ki mau bar mampir dolan neng Solo Paragon lur, mumpung dino iki baknen lagi enek event Food Festival 😍 ra nganggo suwe ki mau aku langsung mampir neng cemilan andalanku, tepate neng nggone @tako_pico 😍 dadi sing special neng kene [baca…]