– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

-
NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 
-
Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 🤤🔥 – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner langgananku neng nggon nasi goreng @nasgor.pacman 😍 warunge unik ki lur, ha pie biasane nek wong dodol masakan sego goreng ki sore nek ra bengi ya, tapi iki warunge wes bukak awan lhoo, dan bukak nganti bengi 😍 waowww, [baca…]

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR – Panggone neng daerah Kabangan Sonda

-
BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 
-
Panggone neng daerah Kabangan Sonda

– BAKSO MBLEDOS PALING MONCOR DI SOLO LUR 🤤🔥 – Panggone neng daerah Kabangan Sondakan lur, tepate neng nggone bakso mbledos, baksone neng kene isoh di jenengi bakso mbledos mergane njero baksone ki enek lomboke lur 😍 cocok tenan ki pokokoke nggo jujukan makan siang 🤤 – Sing ra doyan pedes tenang wae lur, neng [baca…]

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI – Tepate neng nggon Soto Ba

-
ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 
-
Tepate neng nggon Soto Ba

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 🤤 – Tepate neng nggon Soto Babat Nikmat Sari Kartasura lur 🤤 neng kene ki special dodolan soto babat, tapi selain soto babat, neng kene ki enek salah satu menu special meneh lur, jenenge Babat Gongso 🤤 masalah roso rasah perlu tak jlentrehke panjang lebar [baca…]