– BAKSO MANUK LONDO???? – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

-
BAKSO MANUK LONDO????
-
Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daer

– BAKSO MANUK LONDO????🤤🤤🤤 – Wingi awan critane aku bar golek makan siang neng daerah unisri, tepate neng nggone @baksomamanktse lur 😁, dadi neng kene ki dodolane bakso karo mie ayam lur, dan jenenge mie ayam karo baksone ki unik-unik lur 😂, enek bakso genderuwo, bakso jrangkong, bakso menthok crot, bakso hulk, karo bakso buto, [baca…]

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!! – Aku wingi bar golek jujukan man

-
SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!
-
Aku wingi bar golek jujukan man

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!🤤 – Aku wingi bar golek jujukan mangan neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo komplit banget [baca…]

– TAHU KUPAT PORSI BUTO!!! – Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo a

-
TAHU KUPAT PORSI BUTO!!!
-
Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo a

– TAHU KUPAT PORSI BUTO!!!😍 – Awan awan enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggon daerah Baturan Colomadu lur, tepate neng nggone Tahu Kupat Mas Agung 😁 – Sing special neng kene ki tahu kupate ki nganggo kuah kwenthel banget lur, dijamin nagih tenan 😍 [baca…]