– BAKSO PORSI YAK YAKAN – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

-
BAKSO PORSI YAK YAKAN 
-
Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Sing

– BAKSO PORSI YAK YAKAN 😭 – Panggone neng nggone Bakso Pakdhe Utara Matahari Singosaren lur, sing marai aku penasaran mrene ki menurut testimoni beberapa sing wes njajal porsine wakeh banget 😍 – Tekan panggone wingi terpantau rame lancar lur, oiyo pilihan baksone neng kene ki enek beberapa lur, enek bakso alus, bakso campur urat, [baca…]

. CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR . Yupss, tepate neng nggone lur nek

.
CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR 
.
Yupss, tepate neng nggone  lur  nek

. CEMILAN BARU YANG WAJIB DI COBA NIH LUR 🤤 . Yupss, tepate neng nggone @bolabii_ubikopong.uns lur 🤤 nek biasane koe nemokne cemilan ubi dalam bentuk rebus a.k.a telo godog, saiki enek inovasi cemilan anyar sing berbahan baku seko telo, jenenge bola bola ubi 🤤 seko tampilane yen sepintas bentuke mirip koyo cilok ya lur [baca…]

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!! – Ki mau aku bar mampir mangan neng

-
BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!
-
Ki mau aku bar mampir mangan neng

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!🤤 – Ki mau aku bar mampir mangan neng nggone bakso titoti honggowongso lur, neng kene ki baknen selain dodol bakso karo mie ayam yo dodol siomay kukus karo siomay goreng lur 😍 aku mau tukune sing siomay goreng lur, seko tampilane komplit tenan iki mau tak absen enek [baca…]

. SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR . Aku mau bar golek makan siang n

.
SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR 
.
Aku mau bar golek makan siang n

. SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR 🤤 . Aku mau bar golek makan siang neng nggon @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine 🤤 selain enak neng kene ki regane yo terjangkau banget lur, paling larang gur [baca…]