. GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH . Tepate neng nggone karo lur, mumpung d

.
GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH 
.
Tepate neng nggone  karo  lur, mumpung d

. GRILLED OCTOPUSNYA MONCOR ABIS NIH 🤤 . Tepate neng nggone @tako_pico karo @poko_tea lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

. MALEM MINGGU NANJAKNE DOLAN MRENE WAE KI LUR . Ndek ingi aku bar seko Food Fe

.
MALEM MINGGU NANJAKNE DOLAN MRENE WAE KI LUR 
.
Ndek ingi aku bar seko Food Fe

. MALEM MINGGU NANJAKNE DOLAN MRENE WAE KI LUR 😍 . Ndek ingi aku bar seko Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki wingi seko kadohan kok enek tulisan Crabby Patty, tepate ki wingi neng nggone @mieluber lur 😍 dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby patty, trus enek Rock n [baca…]

. PANGSITNYA NAGIH BANGET!!! . Tepate neng nggone lur dadi wingi aku nemokne c

.
PANGSITNYA NAGIH BANGET!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi wingi aku nemokne c

. PANGSITNYA NAGIH BANGET!!!🤤 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]

. CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET . Tepate neng lur, sing lagi enek neng Food Fe

.
CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET 
.
Tepate neng  lur, sing lagi enek neng Food Fe

. CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET 💦💦 . Tepate neng @thingsfried lur, sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 Aku jajan mrene ki wes bola bali lur, hapie menurutku neng kene ki Ayam Gunting + Giant Squid Crispy ne paling enak neng Kota Solo je 🤤 soale daginge kandel dan tepunge [baca…]

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET . Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

.
SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 🤤 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival Solo Paragon Mall 🤤 . Wah mantul banget pokoke lur 🤤 dadi iki modele smoked chicken di iseni nganggo enoki trus bar kui di sirami [baca…]

. PIE WES OLEH REFERENSI PANGGON NONGKRONG SING ENEK PROMONE DURUNG LUR?? . Dadi

.
PIE WES OLEH REFERENSI PANGGON NONGKRONG SING ENEK PROMONE DURUNG LUR??
.
Dadi

. PIE WES OLEH REFERENSI PANGGON NONGKRONG SING ENEK PROMONE DURUNG LUR??😍 . Dadi neng @eatbossolo iki lagi ngenekne beberapa PROMO sing menarik dinggo koe kaum jomblowan dan jomblowati neng Kota Solo 😍 Promone enek 3 lur : . 1. Seko tanggal 15-18 Agustus, setiap pembelian aneka menu BEEF, GRATIS Jus Merah Putih, rasah tuku [baca…]