. BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR . Tepate neng nggone karo lur, mumpung dino

.
BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone  karo  lur, mumpung dino

. BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR 🤤 . Tepate neng nggone @tako_pico karo @poko_tea lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

. Selamat sore lur malem tirakatan ojo lali mangan sing okeh ben sesuk kuat sin

.
Selamat sore lur  malem tirakatan ojo lali mangan sing okeh ben sesuk kuat sin

. Selamat sore lur 😁 malem tirakatan ojo lali mangan sing okeh ben sesuk kuat sing upacara 😂 . Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner langgananku neng nggon nasi goreng @nasgorpacman 😍 warunge unik ki lur, ha pie biasane nek wong dodol masakan sego goreng ki sore nek ra bengi ya, tapi iki [baca…]

. WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL . Neng foo

.
WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL 
.
Neng foo

. WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL 😍 . Neng foodfest ki wancine golek panganan utowo minuman sing kekinian lur 😍 nah sing tak goleki ketwingi wingi jebule enek, iki termasuk favoritku sih lur susu regal @soore.id 🤤 . Selain susu regal neng kene ki yo nyediakne varian susu [baca…]

. SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH . Tepate neng nggone lur dad

.
SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH 
.
Tepate neng nggone  lur  dad

. SORE SORE CARI CEMILAN PANGSIT DULU MANTUL NIH 😍 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain [baca…]

. JAJANAN PALING LARIS DI CFD!!! . Tepate neng nggone , neng kene ki sing marai

.
JAJANAN PALING LARIS DI CFD!!!
.
Tepate neng nggone  , neng kene ki sing marai

. JAJANAN PALING LARIS DI CFD!!!😍 . Tepate neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui koe yo iso request nganggo mayonaise barang lho lur [baca…]

. SIANG SIANG MINUM BOBA AREN?? WAH SEGER BANGET KI LUR!!! . Tepate neng nggone

.
SIANG SIANG MINUM BOBA AREN?? WAH SEGER BANGET KI LUR!!!
.
Tepate neng nggone

. SIANG SIANG MINUM BOBA AREN??😍 WAH SEGER BANGET KI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @kopibecak lur, dadi neng kene ki special dodolan minuman kopi kemasan 😍 dan sing marai unik, neng kene ki ngetokne varian anyar jenenge Boba Aren, dadi iki semacam susu tapi nganggo gula aren trus di wenehi koyo bubble ngono kae [baca…]

. MALEM TIRAKATAN ENAKE GOLEK PROMO SEK WAE KI LUR . Dadi neng iki lagi ngenek

.
MALEM TIRAKATAN ENAKE GOLEK PROMO SEK WAE KI LUR 
.
Dadi neng  iki lagi ngenek

. MALEM TIRAKATAN ENAKE GOLEK PROMO SEK WAE KI LUR 😍 . Dadi neng @eatbossolo iki lagi ngenekne beberapa PROMO sing menarik dinggo koe kaum jomblowan dan jomblowati neng Kota Solo 😍 Promone enek 3 lur : . 1. Seko tanggal 15-18 Agustus, setiap pembelian aneka menu BEEF, GRATIS Jus Merah Putih, rasah tuku ombe [baca…]

. ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR . Sumpah koe kabeh kudu ban

.
ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR 
.
Sumpah koe kabeh kudu ban

. ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR 😍 . Sumpah koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall neng lantai 2 gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal nagih 🤤 . Dadi cemilan e iki terdiri seko kentang goreng, daging cacah, chicken fillet sing [baca…]

. SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR . Ndek ingi aku bar seko Food Festiv

.
SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR 
.
Ndek ingi aku bar seko Food Festiv

. SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR 😍 . Ndek ingi aku bar seko Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki wingi seko kadohan kok enek tulisan Crabby Patty, tepate ki wingi neng nggone @mieluber lur 😍 dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby patty, trus enek Rock n Roll, Smiling [baca…]