. MALEM MALEM GINI PALING ENAK EMANG NYEMIL KUE PANCONG BALAP DULU LUR . Tepate

.
MALEM MALEM GINI PALING ENAK EMANG NYEMIL KUE PANCONG BALAP DULU LUR 
.
Tepate

. MALEM MALEM GINI PALING ENAK EMANG NYEMIL KUE PANCONG BALAP DULU LUR 🤤 . Tepate neng nggon daerah Alun Alun Karanganyar lur, neng nggon @pancongbalap_kra , neng kene ki dodolane kue pancong khas betawi lur, jarang jarang lho lur enek sing dodol kue pancong dengan varian topping menarik koyo ngene ki neng solo 😍 [baca…]

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR . Sopo sih sing ra ke

.
PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 
.
Sopo sih sing ra ke

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 😍 . Sopo sih sing ra kenal @pantiespizzasolo ??Pizza sing paling fenomenal neng kota Solo iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO NENARIK jossss tenan 😍 nah dinggo memperingati hari kemerdekaan KHUSUS tanggal 17 AGUSTUS 2019, @pantiespizzasolo ngadakne PROMO MENARIK lur 😍 hapie gur bayar 17K [baca…]

. WAYAHE WAYAHE, WAYAHE GOLEK PROMO . Dadi neng iki lagi ngenekne beberapa PRO

.
WAYAHE WAYAHE, WAYAHE GOLEK PROMO 
.
Dadi neng  iki lagi ngenekne beberapa PRO

. WAYAHE WAYAHE, WAYAHE GOLEK PROMO 😍 . Dadi neng @eatbossolo iki lagi ngenekne beberapa PROMO sing menarik dinggo koe kaum jomblowan dan jomblowati neng Kota Solo 😍 Promone enek 3 lur : . 1. Seko tanggal 15-18 Agustus, setiap pembelian aneka menu BEEF, GRATIS Jus Merah Putih, rasah tuku ombe wes gratis ombe lur!!!😍 [baca…]

. SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR . Koyo aku bar golek jujukan

.
SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR 
.
Koyo aku bar golek jujukan

. SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR 😍 . Koyo aku bar golek jujukan mangan neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo [baca…]

. SUMPAH CUMI CRISPY NYA GEDE BANGET!!! . Tepate neng lur, sing lagi enek neng

.
SUMPAH CUMI CRISPY NYA GEDE BANGET!!!
.
Tepate neng  lur, sing lagi enek neng

. SUMPAH CUMI CRISPY NYA GEDE BANGET!!!😍 . Tepate neng @thingsfried lur, sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 Aku jajan mrene ki wes bola bali lur, hapie menurutku neng kene ki Ayam Gunting + Giant Squid Crispy ne paling enak neng Kota Solo je 🤤 soale daginge kandel dan tepunge [baca…]

. PAGI PAGI NYEMIL GURITA ENAK NIH KAYAKNYA . Tepate neng nggone karo lur, mu

.
PAGI PAGI NYEMIL GURITA ENAK NIH KAYAKNYA 
.
Tepate neng nggone  karo  lur, mu

. PAGI PAGI NYEMIL GURITA ENAK NIH KAYAKNYA 😍 . Tepate neng nggone @tako_pico karo @poko_tea lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 [baca…]

. CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR . Tepate neng nggone lur dadi wingi aku nemok

.
CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR 
.
Tepate neng nggone  lur  dadi wingi aku nemok

. CEMILAN PANGSIT PALING MONCOR 🤤 . Tepate neng nggone @pangsitdasdezz lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh [baca…]