. MIE NYEMEKE MONCORRR BANGET COY!!!! . Panggone neng nggone Wedangan Special Pe

.
MIE NYEMEKE MONCORRR BANGET COY!!!!
.
Panggone neng nggone Wedangan Special Pe

. MIE NYEMEKE MONCORRR BANGET COY!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES TENAN LUR 😭😭😭😭 ki [baca…]

. WAH ADA TEMPAT NONGKRONG BARU YANG SYAHDU BANGET NIH LUR . Tepate neng nggon

.
WAH ADA TEMPAT NONGKRONG BARU YANG SYAHDU BANGET NIH LUR 
.
Tepate neng nggon

. WAH ADA TEMPAT NONGKRONG BARU YANG SYAHDU BANGET NIH LUR 😍 . Tepate neng nggon @favino_feat_starkult lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, luas dan bersih 😍 tur regane murah meriah, cocok tenan iki panggone dinggo nongkrong santai karo koncomu utowo keluargamu lur 😍 . 🍽 OVERALL menu [baca…]

. RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU . Bosen mangan prengusan golek rica rica

.
RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU 
.
Bosen mangan prengusan golek rica rica

. RICA RICA ISI SUPER PEDAS ANDALANKU 🤤 . Bosen mangan prengusan golek rica rica sek wae ki enake 🤤 tepate neng nggone Rica Rica ISI solo lur 🤤 neng kene ki menurutku salah satu kuliner legendaris neng daerah kampus, ha pie babakan roso karo pedese ki wes kondang tekan ngendi ngndi lho lur, terbukti [baca…]