. MALEM MINGGU NYEMIL BOLA BOLA UBI ENAK BANGET NIH . Yupss, tepate neng nggone

.
MALEM MINGGU NYEMIL BOLA BOLA UBI ENAK BANGET NIH 
.
Yupss, tepate neng nggone

. MALEM MINGGU NYEMIL BOLA BOLA UBI ENAK BANGET NIH 🤤 . Yupss, tepate neng nggone @bolabii_ubikopong.uns lur 🤤 nek biasane koe nemokne cemilan ubi dalam bentuk rebus a.k.a telo godog, saiki enek inovasi cemilan anyar sing berbahan baku seko telo, jenenge bola bola ubi 🤤 seko tampilane yen sepintas bentuke mirip koyo cilok ya [baca…]

. PASUKAN CENDOL DAWET NDI KI SUARANE??? . Panas panas ngene ki ncen paling mare

.
PASUKAN CENDOL DAWET NDI KI SUARANE???
.
Panas panas ngene ki ncen paling mare

. PASUKAN CENDOL DAWET NDI KI SUARANE???😂 . Panas panas ngene ki ncen paling marem tuku dawet sek lur, koyo aku wingi bar dolan tipis tipis neng daerah Prambanan, wingi mrene gur meh golek Cendol Dawet kidul bogem jogja lur 😂 . Seko tampilane yo ora adoh karo dawet sing di dol neng solo, yo [baca…]

. MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI . Biasane koe nek dho liburan karo kelua

.
MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI 
.
Biasane koe nek dho liburan karo kelua

. MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI 🤤 . Biasane koe nek dho liburan karo keluarga nengdi lur? Nek aku biasane gur ngemall, suwe2 bosen yoan pengen golek suasana bedo 😭 nah kebetulan wingi aku bar dijak karo koncoku nyobo neng daerah Mojolaban lur, jarene enek tempat cowzy dinggo kumpul keluarga jenenge BANANA GARDEN @bananagardens_mojolaban [baca…]

. WAJIB BELI CEMILAN PUKIS DULU NIH, BIAR ADA VARIASI SAAT MAKAN DAGING PAS IDUL

.
WAJIB BELI CEMILAN PUKIS DULU NIH, BIAR ADA VARIASI SAAT MAKAN DAGING PAS IDUL

. WAJIB BELI CEMILAN PUKIS DULU NIH, BIAR ADA VARIASI SAAT MAKAN DAGING PAS IDUL ADHA LUR 😂 . Iki mau aku bar golek amunisi cemilan neng nggone pukis andalanku @pukisbadran lur 😁 koyo biasane to yo, tetep pesenku mix biasane kae karo iki mau aku milih dewe juga, maklum neng kene ki toppinge jan [baca…]