. SORE SORE MAKAN TAHU CRISPY MANTUL BANGET LUR . Tepate neng nggone Tahu Crisp

.
SORE SORE MAKAN TAHU CRISPY MANTUL BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone Tahu Crisp

. SORE SORE MAKAN TAHU CRISPY MANTUL BANGET LUR 🔥 . Tepate neng nggone Tahu Crispy Pak Kasno Makamhaji lur 😁 neng kene selain dodolan tahu crispy yo dodolan KFC versi kearifan lokal alias ayam goreng tepung lur🤤 cocok tenan iki nggo jujukan golek cemilan/lawuhmu lur 🤤 . 🍽 FIRST BITE TAHU CRISPY Tahune renyah [baca…]

. AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA . Nah ndek mau aku critane ba

.
AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA 
.
Nah ndek mau aku critane ba

. AMUNISI MAKAN SIANG PRENGUSAN SEBELUM IDUL ADHA 😍 . Nah ndek mau aku critane bar makan siang dengan menu prengusan alias kambing neng daerah manahan lur, tepate neng nggone sate wedos Pakde Sukat 😁 . FYI, neng kene dodolane macem macem lur, enek sate, tongseng, tengkleng, gule, uakeh pokoke, dan dijamin regane ra marai [baca…]

. AWAN AWAN HAWANE COCOK BANGET NGGO NONGKRONG KI LUR . Yapsss tepate neng nggo

.
AWAN AWAN HAWANE COCOK BANGET NGGO NONGKRONG KI LUR 
.
Yapsss tepate neng nggo

. AWAN AWAN HAWANE COCOK BANGET NGGO NONGKRONG KI LUR 🤤 . Yapsss tepate neng nggon @yamarimari.id lur, neng kene ki special dodolan menu japanese, western, karo indonesian food 😍 komplit tenannn, jarang jarang ki lur enek tempat nongkrong sing nyediakne menu sing macem macem koyo ngene 😍 . Selain menune sing komplit banget, neng [baca…]

. SOTO 3K???MURAH TENAN . Tepate neng daerah pajang lur, neng nggone Soto Barok

.
SOTO 3K???MURAH TENAN 
.
Tepate neng daerah pajang lur, neng nggone Soto Barok

. SOTO 3K???MURAH TENAN 😭 . Tepate neng daerah pajang lur, neng nggone Soto Barokah, dadi neng kene ki dodolan soto daging sapi lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki yo regane kui lho lur, hapie jaman saiki enek soto regane gur 3K tok je 😭 . 🍽 FIRST BITE SOTO DAGING SAPI Sotone [baca…]