. PANCONG BALAP???WAH UNIK BANGET NIH LUR PASUKAN MADANGIYAH WAJIB NJAJAL IKI

.
PANCONG BALAP???WAH UNIK BANGET NIH LUR  PASUKAN MADANGIYAH WAJIB NJAJAL IKI

. PANCONG BALAP???WAH UNIK BANGET NIH LUR 😍 PASUKAN MADANGIYAH WAJIB NJAJAL IKI 🤤 . Tepate neng nggon daerah Alun Alun Karanganyar lur, neng nggon @pancongbalap_kra , neng kene ki dodolane kue pancong khas betawi lur, jarang jarang lho lur enek sing dodol kue pancong dengan varian topping menarik koyo ngene ki neng solo 😍 [baca…]

. BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!! . Panggone neng ngarep Kelurahan Sum

.
BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!!
.
Panggone neng ngarep Kelurahan Sum

. BAKSO KOJEK MONCOR YANG WAJIB DI JAJAL!!!🔥 . Panggone neng ngarep Kelurahan Sumber Banjarsari lur, neng kene ki special dodolan bakso isi telur puyuh lur 🤤 seko tampilane yo mirip karo bakso ojek pada umume, cuman ukurane memang rodo gede gede lur, jan marai kemecer pokoke 🤤 . 🍽 FIRST BITE BAKSO OJEK Baksone [baca…]

. ABON GULUNG PALING MONCOR . Yaps, tepate neng nggone karo lur, dadi neng ke

.
ABON GULUNG PALING MONCOR 
.
Yaps, tepate neng nggone  karo  lur, dadi neng ke

. ABON GULUNG PALING MONCOR 🤤💦 . Yaps, tepate neng nggone @soloflossroll karo @nastarlaweyan lur, dadi neng kene ki special dodolan abon gulung+nastar lur 🤤 seko tampilane sih ketok miyayeni banget packaginge, cocok tenan singgo oleh oleh sedulurmu nek bar seko Solo ki lur😍 aku wingi tuku sing varian abon gulung karo nastare lur, ha [baca…]

. MAKAN SIANG PAKE GEPREK SUPER PEDAS MANTUL BANGET LUR . Tepate neng nggone l

.
MAKAN SIANG PAKE GEPREK SUPER PEDAS MANTUL BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone  l

. MAKAN SIANG PAKE GEPREK SUPER PEDAS MANTUL BANGET LUR 🤤 . Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 . 🔰 FYI senajan panggone neng njero [baca…]