. SEKARANG KALAU PENGEN MAKAN STEAK GAK PERLU RIBET PAKE HOT PLATE LUR . Tepate

.
SEKARANG KALAU PENGEN MAKAN STEAK GAK PERLU RIBET PAKE HOT PLATE LUR 
.
Tepate

. SEKARANG KALAU PENGEN MAKAN STEAK GAK PERLU RIBET PAKE HOT PLATE LUR 🤤 . Tepate neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo komplit banget [baca…]

. KUE BALOK ANDALANKU DI WAKTU PERUT KERONCONGAN . YO IKI IKIIII, kue balok pal

.
KUE BALOK ANDALANKU DI WAKTU PERUT KERONCONGAN 
.
YO IKI IKIIII, kue balok pal

. KUE BALOK ANDALANKU DI WAKTU PERUT KERONCONGAN 🤤 . YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]

. MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MANTEP BANGET NIH LUR . Panggone neng nggon daera

.
MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MANTEP BANGET NIH LUR
.
Panggone neng nggon daera

. MAKAN SIANG PAKE NASI PADANG MANTEP BANGET NIH LUR🤤 . Panggone neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur [baca…]