. CAPJAY SAYUR YANG WAJIB BANGET DI COBA MEN!!!! . Pangone neng nggon Warung Bak

.
CAPJAY SAYUR YANG WAJIB BANGET DI COBA MEN!!!!
.
Pangone neng nggon Warung Bak

. CAPJAY SAYUR YANG WAJIB BANGET DI COBA MEN!!!!🤤🔥 . Pangone neng nggon Warung Bakmi Barat Tugu Makuto Solo lur 😁 neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek bakmi goreng, bakmi godog, nasi goreng, capjay kuah, capjay goreng, lan sak panunggale 🤤 . Nek favoritku neng kene ki yo Capjay Gorenge lur, hapie sayure [baca…]

. TANGGAL ENOM LUR!!! GOLEK ALL YOU CAN EAT DISEK KI ENAKE . Panggone neng nggo

.
TANGGAL ENOM LUR!!! GOLEK ALL YOU CAN EAT DISEK KI ENAKE 
.
Panggone neng nggo

. TANGGAL ENOM LUR!!! GOLEK ALL YOU CAN EAT DISEK KI ENAKE 🤤 . Panggone neng nggon @madang_solo lur, sing marai aku tertarik mrene ki regane kui lho lur murah meriah tenan, gur 79K wes iso mangan daging sapi sak kemengmu selama 90 Menit 🤤 mantul tenannn, selain kui koe rasah semelang nek ngajak adikmu [baca…]

. SIANG SIANG NYEMIL ABON GULUNG MANTUL BANGET NIH LUR . Yaps, tepate neng nggo

.
SIANG SIANG NYEMIL ABON GULUNG MANTUL BANGET NIH LUR 
.
Yaps, tepate neng nggo

. SIANG SIANG NYEMIL ABON GULUNG MANTUL BANGET NIH LUR 🤤 . Yaps, tepate neng nggone @soloflossroll karo @nastarlaweyan lur, dadi neng kene ki special dodolan abon gulung+nastar lur 🤤 seko tampilane sih ketok miyayeni banget packaginge, cocok tenan singgo oleh oleh sedulurmu nek bar seko Solo ki lur😍 aku wingi tuku sing varian abon [baca…]