. SORE SORE MAKAN MIE AYAM LEGENDARIS DI KOTA SOLO LUR . Yuhuu, tepate neng ngg

.
SORE SORE MAKAN MIE AYAM LEGENDARIS DI KOTA SOLO LUR 
.
Yuhuu, tepate neng ngg

. SORE SORE MAKAN MIE AYAM LEGENDARIS DI KOTA SOLO LUR 🤤 . Yuhuu, tepate neng nggone Mie Ayam “Adik Dewi KUA” 😁 mesti sebagian koe kabeh aku yakin wes tau njajal mie ayam iki, soale menurutku iki mie ayame termasuk salah satu mie ayam legend neng Kota Solo lur 😁 . 🍽 FIRST BITE [baca…]

. PIZZA PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!! . Wah parah ki lur, neng saiki ngetokne

.
PIZZA PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!!
.
Wah parah ki lur, neng  saiki ngetokne

. PIZZA PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!!🤤 . Wah parah ki lur, neng @pantiespizzasolo saiki ngetokne menu anyar lur 😍 menune special banget, jenenge Pizza Rush Hour lur 🤤 dadi iki isine Beef Rasher sing berbalut keju Mozzarella SUPER MOLORRRR!!!🤤 . 🍽 FIRST BITE PIZZA RUSH HOUR Pizzane empuk tenan lur, dough pizza ne ANTI [baca…]

. STEAK CUP PALING MONCOR DI SOLO NIH LUR . Tepate neng nggon lur, dadi neng k

.
STEAK CUP PALING MONCOR DI SOLO NIH LUR 
.
Tepate neng nggon  lur, dadi neng k

. STEAK CUP PALING MONCOR DI SOLO NIH LUR 🤤 . Tepate neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo komplit banget lur, enek steak chicken [baca…]

. KUE LEKER JADUL PAKE PISANG RAJA???!! EPIC BANGET LUR . Tepate neng nggone kue

.
KUE LEKER JADUL PAKE PISANG RAJA???!! EPIC BANGET LUR
.
Tepate neng nggone kue

. KUE LEKER JADUL PAKE PISANG RAJA???!! EPIC BANGET LUR🤤 . Tepate neng nggone kue leker jadul Pak Heru Aceng Nusukan lur 🤤 sing marai special seko dodolane bakule ki lekere nganggo Pisang Raja lur 🤤 dadi dijamin rasane crispy legit caramelized 🤤 naknann, selain kui varian rasane neng kene ki yo enek wakeh lur, [baca…]

. SIANG SIANG MAKAN BURGER MANTUL NIH LUR . Sing lagi golek burger karo tempat

.
SIANG SIANG MAKAN BURGER MANTUL NIH LUR 
.
Sing lagi golek burger karo tempat

. SIANG SIANG MAKAN BURGER MANTUL NIH LUR 🤤 . Sing lagi golek burger karo tempat nongkrong sing cowzy wajib banget nyobo rene lur neng gone @eatkobo 😍 tempat e neng kene ki selfiable lur, nyaman banget dinggo nongkrong, garap tugas utowo hyang hyangan 😍 nah makanan specialis e neng kene ki burger karo rice [baca…]

. NASI PADANG PALING MURAH SE ASIA TENGGARA . Panggone neng nggon daerah UMS lu

.
NASI PADANG PALING MURAH SE ASIA TENGGARA 
.
Panggone neng nggon daerah UMS lu

. NASI PADANG PALING MURAH SE ASIA TENGGARA 🤤😍 . Panggone neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh [baca…]

. SOTO LAMONGAN + URITAN MEMANG MONCOR . Iki panggone tepate neng nggon Soto La

.
SOTO LAMONGAN + URITAN MEMANG MONCOR 
.
Iki panggone tepate neng nggon Soto La

. SOTO LAMONGAN + URITAN MEMANG MONCOR 💦💦💦 . Iki panggone tepate neng nggon Soto Lamongan Cak Shofi Pabelan lur, neng kene soto lamongane sing special ayame nganggo ayam kampung lur, dan selain kui koe yo iso obo tambah topping sesuai seleramu, enek uritan, ati, usus, sayap, komplit tenan pokoke lur 😍 . 👀 First [baca…]

. SORE SORE ENAKE GOLEK MANGAN ALA ALA KOREA DISEK KI LUR . Koyo aku wingi bar

.
SORE SORE ENAKE GOLEK MANGAN ALA ALA KOREA DISEK KI LUR 
.
Koyo aku wingi bar

. SORE SORE ENAKE GOLEK MANGAN ALA ALA KOREA DISEK KI LUR 😍 . Koyo aku wingi bar mampir golek makan siang neng nggone @daehan.id lur, neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan makanan korea, dan kuomplit tenan lur menune, enek takoyaki, kimbap, ramyeon 😍 dan dijamin rasane enak tur hargane yo bersahabat tenan [baca…]

. SIANG SIANG EMANG PALING MANTEP MINUM ES SUSU DULU LUR . Iki aku wingi tuku n

.
SIANG SIANG EMANG PALING MANTEP MINUM ES SUSU DULU LUR 
.
Iki aku wingi tuku n

. SIANG SIANG EMANG PALING MANTEP MINUM ES SUSU DULU LUR 🤤 . Iki aku wingi tuku neng nggone @kujira.matcha The Park Mall Solo Baru lur, neng kene ki special dodolan susu + campuran matcha sing AUTHENTIC lur, soale matcha ne ki langsung di gawe pas koe pesen, dadi dijamin rasane yo syeger banget 😍 [baca…]

. LUMPIA PALING MONCOR DI KOTA SOLO NIH LUR!!! LANGGANAN PAK BONDAN JAMAN DULU

.
LUMPIA PALING MONCOR DI KOTA SOLO NIH LUR!!! LANGGANAN PAK BONDAN JAMAN DULU

. LUMPIA PALING MONCOR DI KOTA SOLO NIH LUR!!! LANGGANAN PAK BONDAN JAMAN DULU 🤤 . Hayooo sopo sih sing ora ngerti Catering Dahar Eco? Catering sing terkenal mergo menu makanan e ki wenak wenaaak tenan, higenis dan dijamin 100% halal lho lur 😍dan ternyata saiki bukak resto juga jenenge @griyadahareco 😍 wahhh mantul ki [baca…]

. SING LAGI NENG SOLO WAJIB BANGET TUKU IKI DINGGO OLEH OLEH!!!! . Koyo aku ki m

.
SING LAGI NENG SOLO WAJIB BANGET TUKU IKI DINGGO OLEH OLEH!!!!
.
Koyo aku ki m

. SING LAGI NENG SOLO WAJIB BANGET TUKU IKI DINGGO OLEH OLEH!!!!😍 . Koyo aku ki mau bar nukokne pukis neng nggone @pukishits dinggo oleh oleh sedulurku lur, ha pie ki mau jare krungu krungu lagi ngetokne model packaging anyar dinggo oleh oleh je, wah yo iki cocok tenan karo hawane 😍 LANGSUNG GAS HOR!!!! [baca…]

. SIOMAY TENGIRI PAK’E BRIAN MEMANG JUWARA!!! . Ki mau aku bar golek cemilan nen

.
SIOMAY TENGIRI PAK'E BRIAN MEMANG JUWARA!!!
.
Ki mau aku bar golek cemilan nen

. SIOMAY TENGIRI PAK’E BRIAN MEMANG JUWARA!!!🤤 . Ki mau aku bar golek cemilan neng nggon ngarep omah lur, ko njero kamar krungu suoro tolet tolet pas metu baknen enek siomay tengiri 🤤 waiki cocok tenan sore sore ngemil siomay tengiri 🤤 . Neng kene ki sisteme nibakne lur, dadi piro piro di doli 😁 [baca…]